Croatia Sailing
  Hungary  English  

Főoldal
Árlista
Ajánlat kérés - Foglalás
Elhelyezkedés
Foglalási feltételek
Adriai Kikötők
Térképek
Partnereink
Elérhetoség
VideóAkciókról érdeklodjön telefonon vagy e-mailben!


Tengeri hajóvezetoi vizsga!
Érdeklodjön telefononTengeri horgászat
Sibenikben!

Érdeklodjön telefonon
A Horvát tengeri horgászatról
HAJÓZÁSI INFORMÁCIÓK
Tengeri határátlépo helyek, Utas és személyek listája, Tartózkodási illeték, Révkapitányságok listája, Tengeri közlekedési eloírások, Fontos telefonszámok, Marinák jegyzéke
HAJÓS UTICÉLOK
Nagyon hasznos hajózási informáciok, horgonyzóhelyek, látnivalók listája
HAJÓSKÖNYV
Tengerjog, navigáció, fényjelzések, zászlók, rádiózás és millió fontos dolog
HORVÁT ÁRAK
Kikötő árak az Adrián 2009


Üdvözöljük weblapunkon!


Idén is szeretettel várunk mindenkit

a minden igényt kielégítő charter flottánkkal!


Cégünk profilja, vitorlás és motoros hajók bérbeadása az Adrian.
Bázisaink:
SELCE- CRIKVENICA kiköto -  Rijeka mellett,
és a Kastelai kikötő - Split és Trogír szomszédságában.

A BAVARIA 49-es  10 (+2) személyes, 5 kabinos vitorlás hajóink a túristák által kedvelt SELCE ­ CRIKVENICA kikötojébol indulnak HETI BÉRLÉSRE, illetve 1 NAPOS vagy HÉTVÉGI hajókirándulásra egyaránt, igény szerint egyéni programok lehetoségével.

Az autópályán 4-5 óra alatt megközelítheto, Rijeka mellett fekvo páratlan szépségu Crikvenica , Selce kiváló kiindulópontot és hajózási útvonalat kínál az Észak-Adriát kedveloknek - Pag, Rab, Cres, Losinj szigeteken át, Opátián keresztül az Isztriai félszigetig.

Crikvenica , Selce riviéra az egyik legfelkapottabb és legszebb üdülohelye a horvát tengerpartnak. Kedvezo éghajlata, kellemes levegoje és tiszta tengerpartja méltán tette közkedvelt nyaralóhellyé. Az egyik legnapsütöttebb térség. A nyüzsgo kisvárosok számos szórakozási -és szállás lehetoséget kínálnak, rengeteg hangulatos vendéglátó hellyel, hagyományorzo rendezvényekkel, halászmulatsággal.
A vadászatot kedveloknek a közeli erdok gazdag vadállománya és vadlovai miatt kiváló úticél. Ezt Dzsiptúrák szervezésével is népszerusítjük.


A Kastela jachtkiköto kiváló charter kiindulópont mindenki számára a tengeri utazáshoz a Dalmát szigetek között, az északra fekvo Kornati szigetektol és Krka vízeséstol Dubrovnikig.

A Kastela kiköto pár éve épült. Ami nagyon vonzóvá teszi, az a nagyszeru földrajzi fekvése és egyszeru elérhetosége. Az országúttól 5 kilométerre van, 7 kilométerre a repülotértol, 9 kilométerre Split kikötojétol és a vasútállomástól.
Új irodákkal és közegészségügyi ellátással felszerelt. Van még nagy parkolási terület, légkondicionált terminál, orzött poggyászszoba, stb.

Kastela városa közép Dalmacia középpontjában van, Trogir, Solin és Split által körülvéve. Együtt alkotnak vonzó adminisztrációs, gazdasági és kulturális-történelmi egységet. Ezáltal sokféle látnivaló érheto el vendégeink számára, akik kellemesen tölthetik az idejüket.JÓ SZELET ÉS KELLEMES VITORLÁZÁST KÍVÁNUNK!
Croatia Sailing Team


BÁZIS:

Marina Kastela                     Pozíció:
Obala . k. Tomislava                    43° 32,8' N
21213 Kastel Gomilica                   16° 24,4' E

Térkép


FAIL (the browser should render some flash content, not this).
© Croatia - Sailing | www.croatia-sailing.hu | info@croatia-sailing.hu | +36-20/355-4617 | Skype: croatia-sailing